Göm menyn

Grundläggande logistik (TETS 37)

Kursen ger kunskap om ett företags logistiksystem, dvs. materialflöden från råvara, via förädling, till slutkund samt därtill hörande informationsflöden. Kunskap ges om grundläggande logistikbegrepp, om det operativa logistikarbete som bedrivs inom olika funktioner i materialflödet samt om hur utformningen av logistiksystemet påverkar ett företags ekonomiska resultat. Kursen ger även kunskap om hur man kan beskriva, analysera och förändra ett logistiksystem, med syfte att höja dess effektivitet. 

Nästa kursomgång

Du som vill läsa TETS37 är välkommen hösten 2014, då kursen ges på halvfart över höstens båda läsperioder. Aktuell kursinformation finns i menyn till vänster och där kan du också anmäla dig till kursen. Kursanmälan krävs för att kunna få åtkomst till filarkivet samt för att man ska kunna anmäla sig till de grupper som ni kommer att arbeta i under kursens gång. Har ni frågor är ni välkomna att skicka mail till uni.martinsen@liu.se. Hoppas vi ses på introduktionsföreläsningen den 1 september!

 


Kursansvarig & examinator

Uni Martinsen

013-282549

uni.martinsen@liu.se


Kursboken

Modern Logistik

Kursboken Modern Logistik, 4:e upplagan, finns till försäljning på såväl Bokakademin som Akademibokhandeln, Campus Valla.

 


Anmälan på webbplatsen

För att få tillgång till filarkiv, praktikfall, e-postutskick m.m. måste du anmäla dig till kursen här på webbplatsen
<< Se menyn till vänster

OBSERVERA:

Detta påverkar endast funktionerna på webbplatsen, dvs. ersätter inte anmälan & registrering i LADOK. 


Sidansvarig: uni.martinsen@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-08-25