Göm menyn

IEI - Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling

 

LiU har lanserat en ny webbplats. Den nya webben riktar sig till externa besökare som enkelt ska kunna hitta den information de behöver. Under våren och sommaren arbetar institutionen med att avveckla de delar av gamla webben som riktar sig till besökare utanför LiU. Gamla webben kommer att användas som ett intranät.

Aktuellt på IEI

Medarbetarundersökning 2017

Se IEI:s siffror i årets Medarbetarundersökning 

Medarbetarundersökning IEI 20170418.pptx

 

Kalendariet

Händelser närmaste månaden

2017-05-04

Seminarie/Workshop OBS! Inställt

Seminarium - Linköpings universitet
Seminarier/Workshops I Didacticums uppdrag ingår en extra satsning på erfarna lärares pedagogiska och didaktiska kompetensutveckling. Som ett led i detta anordnar Didactcum nu en serie med seminarier/workshops som återkommer 2 ggr/termin. Våren 2017 Att arbeta med kritiskt tänkande i undervisningen Student som avlägger examen vid högskola/universitet ska enligt Högskoleförordningen visa en kritisk förmåga. Men hur kan vi som universitetslärare hjälpa studenterna att träna upp denna förmåga? Vid workshopen behandlas vad ett kritiskt förhållningssätt kan innebära, hur detta kan utvecklas hos studenter samt hur vi kan examinera denna förmåga. Inledning av Erica Byström och Gun Sparrhoff, medarbetare på Didacticum
Sista anmälningsdag: 2017-05-02
Kl 09:15 - 12:00
Plats: Didacticums lokaler, hus G (Galaxen), ingång 81, plan 2, Campus Valla
För mer information se http://https://liu.se/didacticum/seminarier-och-workshops?l=sv, kontakta Monika Samuelsson, e-post monika.samuelsson@liu.se, telefon 013 286655.

Anmäl ny aktivitet »Sidansvarig: komm@iei.liu.se
Senast uppdaterad: Thu Apr 20 16:11:23 CEST 2017